SportDogPark Oy

Y 2277596-6
Ruokosmetsänkatu 12, Lempäälä
sportdogpark@gmail.com
040 1959956 / Päivi Männistö-Rahunen


Kuva syksyltä 2010 kun vielä ei halilla sosiaalitilaakaan


Kuva yrityksemme alkuvaiheesta 2009 vuoden joulukuussa, jolloin keinonurmi ei vielä ollut asennettunaSportDogPark oy perustettiin vuonna 2008 ja toiminnan saimme hallin valmistumisen myötä alkuun
kunnolla vuoden 2010 alusta. Koiraurheilukeskuksen koko on 2550 m2 ja sinne on sijoitettu neljä kooltaan 20 m x 30 m harjoittelukenttää. Virallisiin agilitykisoihin voidaan tehdä kaksi 20 m x 40 m kenttää. Hallin pohjana on kumirouheella täytetty keinonurmi, jollaista käytetään mm. jalkapallokentillä. Varustukseen kuuluu neljä virallista agilityestesarjaa,  TOKO- sekä PK-esteet.

 

Yrityksen perustamisen tarkoituksena oli mahdollistaa Pirkanmaalle harjoittelutilat koiraharrastajille ja seuroille. Yrityksemme henkilökunta pitää huolen siitä että harjoitteluolosuhteet ovat aina parhaat mahdolliset.

Yhtiön takana on 5 pitkänlinjan koiraharrastajaa Pirkanmaan alueelta. Yhdessä meillä on laaja kokemus koiraurheilulajeista viimeisen 15 vuoden ajalta. Meistä löytyy Agilityn A ja B maajoukkue-edustajia, Suomen European Open- ja palveluskoira NOM-joukkue edustajia. Itse kouluttamilla koirillamme voitettuja piirinmestaruuksia, sekä palveluskoira-lajeissa että agilityssä, josta myös SM-sijoituksia. Olemme toimineet kouluttajina omissa yhdistyksissämme sekä valtakunnallisesti useamman vuoden ajan. Me olemme kouluttaneet useampia agility-, tottevaisuus- sekä palveluskoiravalioita. Myös muussa yhdistystoiminnassa aktiivisuutta ja luottamusta on löytynyt, yhdistysten hallituspaikkojen, puheenjohtajuuksien ja varapuheenjohtajuuksien muodossa. Valtakunnallisella tasolla toimintaa Suomen ensimmäisenä agilityliiton puheenjohtajana sekä A-maajoukkueen johtajana. Löytyypä meistä vielä kaksi agility-ylituomariakin.
Yhtiön perustajat:

Päivi Männistö-Rahunen
Mika Rahunen
Anne Huittinen
Harri Huittinen
Sini Kaukinen